Известие

Collapse
No announcement yet.

ПОМОЩ! ЩЕ КУПУВАМ 156!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Naso
    Иначе мойта 145ца е 1240кг според производителя. Незнам дали е тежка.
    Аз съм мерил мойта 1290кг със около 25л бензин, гума крик и музиката, но тогава беше и със 4 гърнета сега е по лека

Comment

m-jet, коя марка е най-добра за юркане в такъв случай ?

бтв. не се заяждам

Comment

Първоначално публикувано от threed

бтв. не се заяждам
        Golf 2. Нямат чупене тия
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от 156 m-jet
          АЗ, не Знам колега, ти Защо си останал с впечетление, че Алфа Ромео е автомобил За юркане, и то баш по немските магистрали Ако искаш да я счупиш , това е най правилната кола...

Само погледни колко бенЗинови има със строшени мотори в мобиле.де, не са една и не са две ами е МАСОВО, диЗелите са по малко betroffen, но това е Защото се карат спокойно. Така, че го имаи в пред вид. Не можеш да искаш от кола която е най евтината в нейния клас/като иЗключим корейските,китайските и тем подобни/, хем да е хубава хем да е Здрава.

Сега от светофар до светофар, или там 10 километра на пълна гаЗ , ше иЗдържи, ама я е пробвай редовно Манхайм Франкфурт и си готов.Това от личен опит.
          .
          Първо никой не е казал, че ще я карам в Германия тая кола!!!

Второ казвам, че няма да я карам като 70 годишна бабка...но и, както вече казах, няма и да и размятам задника във всеки завой!!! Не знам, но от всички досега съм чувал, че Алфата си била кола със спортен дух!!!

Що се отнася до колите в Германия - проблемът на тия малоумници тука е, че не си сменят ремъците и маслото!!! Това, че Алфата не е здрава като Мерцедес...така си е, но не смятам, че значи, че е боклук!!!

Дали е най-евтина...не знам!!! Но определено не е от скъпите

А и тази кола само в града ще я карам!!! Така че няма да пробвам Манхайм - Франкфурт Странното е само, че в тоя сайт 90% от хората твърдят, че дизелите на Алфа били супер...ти друго казваш...не знам...
          Honda Civic 1.5 16V 148 PS

Drive fast, die old...and make sure that everybody will remember you!!!

И не забравяйте - див човек и силен вятър нищо не може да ги спре!!!

Comment

бтв. не се заяждам
            МаЗерати или Ферари :P.............. , е и АМГ и М на БМВ стават

Comment

[quote=Pitbull_Germany]
              Първоначално публикувано от "156 m-jet":1bg5mgu1

Що се отнася до колите в Германия - проблемът на тия малоумници тука е, че не си сменят ремъците и маслото!!! Това, че Алфата не е здрава като Мерцедес...така си е, но не смятам, че значи, че е боклук!!!

А и тази кола само в града ще я карам!!! Така че няма да пробвам Манхайм - Франкфурт Странното е само, че в тоя сайт 90% от хората твърдят, че дизелите на Алфа били супер...ти друго казваш...не знам...
              [/quote:1bg5mgu1]

Абе не баш така...

Ами , не каЗвам, че ДиЗела е лош.АЗ сам имам и Алфа и Фиат ДиЗел, само каЗвам, че не е За юркане и то по скоро бенЗиновите, сам счупих една 2.0 16, ако и да и сменях редовно маслото...
              Просто , тук по магистралите с тея къси скорости...
              А За в градск условия е ОК

.

Comment

бтв. не се заяждам
                МаЗерати или Ферари :P.............. , е и АМГ и М на БМВ стават
                Ееееее...момчета, а къде оставихте Lamborgini, Porsche, TVR, Cobra, Mustang, McLaren F1...

Comment

[quote=156 m-jet][quote="Pitbull_Germany":2qkttmqy]
                  Първоначално публикувано от "156 m-jet":2qkttmqy

Абе не баш така...

Ами , не каЗвам, че ДиЗела е лош.АЗ сам имам и Алфа и Фиат ДиЗел, само каЗвам, че не е За юркане и то по скоро бенЗиновите, сам счупих една 2.0 16, ако и да и сменях редовно маслото...
                  А За в градск условия е ОК.[/quote:2qkttmqy]

А според теб коя е по-добра - Алфата или Фиата??? Интересно ми е, защото баща ми купи наскоро Фиат и така...

Иначе за това с проблемите с моторите в Германия...ми аз си пиша и с едни момци от Германия...трябва да ти кажа, че като им чета форумите - ми кво да ти кажа, след като половината се очудват как така трябвало да си сменят ремъка като си купят колата??? А знаеш ние в България как сме свикнали - купуваш кола и се почва - филтри, масло, ремък, свещи и т.н.

А ти иначе как успя да и вземеш душецата на твойта Алфа???

[/quote:2qkttmqy]

Къде е това тук??? В Германия или в България, защото имам някакво странно чувство, че си живял в Германия...след като лично си пробвал магистралите

Comment

Алфата е мноооооооооого по добра от Фиата

Ами ей така, гаЗ колко може по тоя аутобан, все пак имаш въЗможност 1час да я държиш на 6500 и така, след около 1 година основните лагери каЗаха, айде стига ти толкова...
                    А беше кола на 70.000км. и все с пълна синтетика съм я карал...

Да, тука съм постоянно от 1998г. / Райнланд Пфалц /

Comment

Алфата е мноооооооооого по добра от Фиата

Ами ей така, гаЗ колко може по тоя аутобан, все пак имаш въЗможност 1час да я държиш на 6500 и така, след около 1 година основните лагери каЗаха, айде стига ти толкова...

Да, тука съм постоянно от 1998г. / Райнланд Пфалц /
                      Абе човече тебе трябва да те затворят в лудницата, бе Как така 1 час на 6500 оборота, бе??? Е, ти кво искаш тогава Аз тоя номер и със сегашната ми кола не си го позволявам Ти за 1 час на 6500 сигурно си вдигнал 200 и нагоре!!! Вярвай ми аз тая кола никога няма да я карам така

Благодаря ти за разяснението!!! Grьsse aus Berlin

Comment

Първоначално публикувано от Pitbull_Germany
                        Абе човече тебе трябва да те затворят в лудницата, бе Как така 1 час на 6500 оборота, бе??? [/quote]

а тоя проблем поне си има решение, змаш си само 5тата скорост от ТурбоДизел , сменяш я и си готов
                        е тук колегата Поох направи таз операция, и не само той, и оборотите му паднаха доста - той да каже с колко
                        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

момчета що за щтуротия е това за основен ремонт на мотора при 200000км аз карам 146 1.9тди и като я взех беше на 160000 блокирал километраж само дневния ми работи и за 2 години и направих още 50000 смятано по смяната на маслото.и разни бензинови аудита, голфове и т.н. до 90-100к.с.ги издухвам.ниама да крия обаче любовта си към 156 2.0 Т.С. малборо червена с уния хубавите афени джанти.оня ден я побвах и се влюбих но ми иска много пари при бартер с моята 7000лв а на табела е 12900лв луд човек за кола 1998 и карана в БГ

Comment

Здравейте всички!

И аз, като създател на темата пак да се включа ...
                            Отново благодаря на всички, които се включиха в нея. Питбуле, много се радвам, че се включваш и "ми използваш темата". Много съм доволен, че тя се оказва полезна не само за мен. Тъкмо се канех след като си купя колата да се обърна към модераторите с предложение да я затворят, ако няма повече интерес към нея, но.... няма да го направя!
                            И така, аз си избрах вече кола, но ще ви кажа коя е и каква е като я взема. Държа да ви кажа, че създаването на тази тема и всички изказани мнения ми помогнаха изключително много да си създам мнение и да взема решение. Благодаря ви!
                            И едно изречение оф-топик: хора, въздържайте се от твърде емоционални изказвания един срещу друг, всички сме чели правилата на форума като сме се регистрирали - обиждате се един друг, само дето не сте започнали да се псувате и биете... Нали нещата, които ни обединяват тук са повече от тези, които ни различават. Споровете са хубаво нещо, само когато се обменят мотив срещу мотив и довод срещу довод, не заядливи забележки . Умната!
                            156-1,6-'98

Comment

Първоначално публикувано от Кокич
                              хора, въздържайте се от твърде емоционални изказвания един срещу друг, всички сме чели правилата на форума като сме се регистрирали - обиждате се един друг, само дето не сте започнали да се псувате и биете... Нали нещата, които ни обединяват тук са повече от тези, които ни различават. Споровете са хубаво нещо, само когато се обменят мотив срещу мотив и довод срещу довод , не заядливи забележки . Умната!
                              Подкрепям колегата на 100% празни приказки от някой си дето си мислел нещо и решил да налага мнения без доводи и да се заяжда без изказва съображения и факти не ни трябват А и приятелският тон е много препоръчителен даже задължителен, разбира се когато насреща има доводи, факти и мотив иначе не се получава

П.С. Тва изказване е подходящо за подпис даже
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

И аз съм с 2 ръце "за"!!! Интелигентният и възпитан човек уважава мнението на събеседника си и поддържа добрия тон, независимо от моментното си раздразнение!!!

Comment

Working...
                                X